Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Stenen Hoofd Buurtfeest

7 juli 2019 @ 14:00 - 22:00

Het jaarlijkse buurtfeest is altijd een gezellige bedoening met verschillende live bands, een heleboel kinderactiviteiten en natuurlijk is er vol op ander plezier zoals lekkere hapjes en drankjes. Er is een uitgebreid programma van bands en de start is om 14:00.

Op zondag 7 juli vindt vanaf 14.00u het jaarlijkse buurtfeest plaats. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten zoals een klimwand, springkussen, zelf muziekinstrumenten, vliegers en batterijen maken, en voor de kleintjes een zweefmolen.
Natuurlijk staat ook deze dag in het teken van gevarieerde muziek en dans; er treden maar liefst vijf groepen op. Neem om 18:30u een Rock
& Roll dansles en swing daarna vanaf 19.30u op de tonen van bigband ZOOT de avond in.
Alle bewoners-volwassenen en kinderen- van de Zeehelden- en Planciusbuurt, de Westerdoksdijk en de Westelijke Eilanden worden uitgenodigd om samen te komen voor een dag vol vermaak, drankjes en hapjes. De entree en de activiteiten zijn ook vandaag gratis.

Komt u niet uit de buurt, geen probleem, u bent van harte welkom!

Ivm het WK voetbal is het programma aangepast. Het voetbal kan in de buurt live gevolgd worden.

14:00 Koor WD10. Dit gelegenheidskoor is opgericht om te vieren dat het Westerdok 10 jaar bestaat en mag dus niet ontbreken op het Stenen Hoofd.

15:00: Het bluesduo Rough Riders

15:55 Taraf Westerpark neemt je mee naar de Balkan en Oriënt. Met opzwepende klarinetmelodieën, tinkelende cimbaalritmes en een stuwende, energieke darbuka.

16:30 Schwierige Franz; bijzondere act die je terugbrengt naar de 80ties of toekomst.

18:15 Jay Roon&Loose Ends Americana

19:00 Dansen, maar dan anders. Een échte dansles.

19:30 ZooT Big Band

Om 22:00 sluiten we af en hopen natuurlijk dat iedereen even mee helpt bij het opruimen.